Vandaag zetten we het type Johannes Vermeer in de spotlights.

Dankzij de zijentree ontstaat een speelse indeling van de begane grond waar je alle ruimte hebt om een lekkere leefkeuken te realiseren aan de tuinkant én een fijne woonkamer aan de straatkant. Type Johannes Vermeer heeft standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder die je helemaal kunt indelen zoals jij dat wilt. De aangebouwde stenen berging en de diepe tuin maken deze woningen helemaal compleet. Maar…je kunt de woning nog completer maken, echt je droomwoning creëren. Wat dacht je van een nog grotere keuken door een deel van de berging bij je woning te betrekken. Of een master bedroom met een walk-in closet. Of….er is echt heel veel mogelijk. We bespreken de talloze mogelijkheden graag met je.

Let op! Er is nog maar 1 woning beschikbaar van dit type.

Woonoppervlakte: ca. 152 m2
Perceeloppervlakte: ca. 380 m2
V.O.N.-prijs € 575.000,00

Info: Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn, tel.nr. 0172-460808 of stuur een mail naar nieuwbouw@drieman.nl

Type Johannes