Bij makelaar Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn heb je getekend voor een van De Zeven Meesters en dan?

Je wordt uitgenodigd bij ThuisinBouwen, jouw persoonlijke adviseur neemt je mee in de wereld van ruw- en afbouw, styling en alle andere voorkomende bouwgerelateerde zaken, maar ook het tegelwerk en sanitair. Binnen de kaders wordt jouw woning helemaal op maat gemaakt. Alle onderdelen die je maar kunt bedenken worden opgepakt en doorgesproken waardoor er na oplevering praktisch niets meer gedaan hoeft te worden. Zo wordt het jouw droomhuis!

Om je alvast een beetje te laten thuisvoelen in het inspiratiecentrum van ThuisinBouwen is er herkenbaarheid in de vorm van de stenen, de dakpannen etc. die worden toegepast bij de bouw van jouw woning. Deze materialen staan opgesteld in het inspiratiecentrum, vraag er gerust naar als je wordt uitgenodigd voor het kopersgesprek. Het gaat tenslotte om jouw huis!

En, dat is toch wel de moeite waard om te vermelden, ThuisinBouwen is uitgeroepen tot de Beste Bouwer van 2019

Is een van De Zeven Meesters nog beschikbaar? Neem daarvoor contact op met Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn ☎️ 0172-460808 of mail naar nieuwbouw@drieman.nl