De woningen

Maak al je woonwensen werkelijkheid

In de Zeven Meesters kun je al je woonwensen werkelijkheid laten worden. De royale vrijstaande woningen hebben woonoppervlaktes tot maar liefst 161m2, een verfijnde architectuur, grote tuinen en zijn duurzaam. En dat alles in het oer-Hollandse landschap van Het Groene Hart, op een van de mooiste en meest centrale plekken van Nederland.

Creƫer je eigen droomwoning

De Zeven Meesters komen uit de collectie van ThuisinBouwen uit Meerkerk. In de basis zijn het al zeer complete woningen, maar je hebt volop mogelijkheden om je nieuwe thuis helemaal op maat en smaak samen te stellen. In het inspiratiecentrum van maar liefst 1.300 m2 laat de kopersadviseur je graag de talrijke opties zien die er zijn om jouw droomwoning te realiseren. Bekijk hier het aanbod: https://www.dezevenmeesters.nl/woningaanbod/ Wist je trouwens dat ThuisinBouwen is uitgeroepen tot de Beste Bouwer van 2019!

Volop opties

Wil je de keuken aan de voor- of achterzijde van je woning? Een grotere keuken door een deel van de berging bij je woning te betrekken? Meer ruimte in je badkamer? Een dakkapel voor een extra grote zolder? Twee of drie slaapkamers extra? Een master bedroom met walk-incloset? Een werkkamer in de berging? Een carport of veranda? De mogelijkheden die de Zeven Meesters je bieden zijn ongekend.

Duurzaam en energiezuinig

Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast hebben ze een warmwaterboiler van 180 liter, energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De complete energieinstallatie wordt aangeboden in de vorm van een membership. Je wordt dus volledig ontzorgd op het gebied van je energiehuishouding. Met als extra voordeel dat je energiekosten blijvend laag zijn, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Type Johannes
Type Johannes Vermeer
Type Johannes Vermeer schets
Type Vincent
Type Vincent van Gogh
Type Vincent van Gogh schets
Type Johannes Vermeer Exclusief
Type Johannes Vermeer Exclusief