Locatie

Luxueus wonen in het Groene Hart

Rijnsaterwoude is een heerlijke plek om te wonen. Dit dorp in de gemeente Kaag en Braassem telt ongeveer 1.300 inwoners en ligt parallel aan de provinciale weg N207 ten noorden van Alphen aan den Rijn. Rijnsaterwoude ligt zeer centraal in Het Groene Hart en dicht bij de A4. Binnen 30 autominuten ben je in Amsterdam, Schiphol of Leiden.

Recreëren

Nieuwbouwproject De Zeven Meesters sluit aan bij de omgeving: landelijk maar toch ook knus. De woningen liggen dicht bij het Braassemermeer. Dit meer, plaatselijk bekend als de Braassem, is ideaal voor watersportrecreatie zoals kanovaren en zeilen. Ook fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen. Rondom het Braassemermeer zijn er oneindig veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Voorzieningen

In Rijnsaterwoude zijn enkele voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, kapper en rijschool. De verwachting is dat in 2021/2022 een Integraal Kind Centrum (IKC) in het dorp wordt opgeleverd met kinderopvang, onderwijs, buitenschoolse opvang en welzijnsvoorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de nabijgelegen dorpen Leimuiden, Langeraar of Ter Aar. Wil je uitgebreid winkelen of ben je op zoek naar meer voorzieningen, dan kun je terecht in Alphen aan den Rijn of Leiden.